preskoči na sadržaj

Osnovna škola Alojzija Stepinca Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

Obavijest za roditelje učenika PRVIH RAZREDA

Autor: Darka Bebić Štimac, 1. 9. 2021.

Poštovani roditelji,

prijem prvašića prvi nastavni dan, 6. rujna 2021. organizira se na sljedeći način:

svaki od četiri razredna odjela prvih razreda doći će na glavni ulaz matične školske zgrade u  Palinovečkoj 42 u točno određeno vrijeme, o čemu ćete putem e-pošte primiti obavijest od svoje učiteljice.

Učenike svakog razrednog odjela dočekat će njihove učiteljice ispred škole, a na prijem sa svakim učenikom u školu može doći jedan roditelj koji je obvezan nositi zaštitnu masku.

Ravnateljica će pozdraviti svaki odjel i zaželjeti im dobrodošlicu, nakon čega će svaka učiteljica prozvati svoje učenike i na kratko ih odvesti u učionicu gdje će se upoznati s udžbenicima i preuzeti ih. Važno je napomenuti da djeca ponesu svoje školske torbe.

Kada učiteljica preuzme svoje učenike, roditelji izlaze iz školske zgrade na izlaz lijevo od pozornice, a djecu će pričekati na ulazu desno od porte (2. ulaz desno od glavnog ulaza, na južnoj strani). Tada će roditeljima biti podijeljene školske torbe s udžbenicima, a učiteljice će vam također dati dodatne upute za idući nastavni dan.

Važne napomene:

  • ponesite prazne školske torbe kako bi djeca mogla preuzeti udžbenike
  • u pratnji djeteta može doći jedan roditelj
  • prilikom ulaska u školu potrebno je dezinficirati ruke i staviti masku (važi samo za roditelja)
  • sve ostale detalje dobit ćete od svojih učiteljica e-poštom (vrijeme dolaska u školu)
  • molimo vas da se pridržavate propisanih mjera i dogovorenog vremena dolaska kako bismo spriječili grupiranja ispred škole

Srdačan pozdrav!
CMS za škole logo
Osnovna škola Alojzija Stepinca Zagreb / Palinovečka 42, HR-10000 Zagreb / os-astepinca-zg.skole.hr / ured@os-astepinca-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju