preskoči na sadržaj

Osnovna škola Alojzija Stepinca Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

Model ukidanja samoizolacija u osnovnim i srednjim školama

Autor: Administrator , 11. 2. 2022.

S obzirom na povećani broj samoizolacija učenika u osnovnim i srednjim školama i s ciljem održavanja nastave uživo (po modelu A), Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo razradilo je model ukidanja samoizolacija u osnovnim i srednjim školama uz provođenje dobrovoljnog samotestiranja učenika. Slijedom dostavljenih uputa o primjeni modela ukidanja samoizolacija u osnovnim i srednjim školama, dostavljamo vam poveznicu za video o samotestiranju, koju je objavio Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

U prilogu se nalaze obavijest za roditelje/skrbnike o samotestiranju učenika, obrazac za nepristanak na samotestiranje učenika, upute za uporabu testova za samotestiranje učenika i poveznice na ostale važne informacije koje je objavio Hrvatski zavod za javno zdravstvo na službenoj stranici.

 

O mjeri samoizolacije učenika.

Koji učenici provode samotestiranje?

Kako se provodi mjera samotestiranja?

Postupak prilikom bliskog kontakta učenika.

Kako provesti postupak samotestiranja?

Najnovije preporuke: Postupanje s oboljelima, bliskim kontaktima oboljelih i prekid izolacije i karantene (ukidanje samoizolacije učenika) (12/2/2022).

 
UPISI U 1. RAZRED

ŠKOLA

JELOVNIK

KORISNI LINKOVI

Tražilica
CMS za škole logo
Osnovna škola Alojzija Stepinca Zagreb / Palinovečka 42, HR-10000 Zagreb / os-astepinca-zg.skole.hr / ured@os-astepinca-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju