preskoči na sadržaj

Osnovna škola Alojzija Stepinca Zagreb

vijesti

Dan škole 2020.

Autor: Denis Hrestak, 15. 5. 2020. 12:57

Poštovani roditelji i dragi naši učenici,

kada bi zidovi naše škole mogli pričati, što bi rekli o ovoj godini?

Ova je godina puna promjena i neočekivanih događaja. Štrajk, „hladna“ nastava u nekoliko smjena, koronavirus, potres, nastava na daljinu, mješovita nastava… Sve se to dogodilo, ali najteže nam je prihvatiti naše puste učionice i hodnike. Školska zgrada bez dječje graje, žamora, priredbe i pjesme na Dan škole nije škola, nego prazni zidovi koji čekaju neka bolja vremena.

Stoga mi je neizmjerno drago vidjeti našu virtualnu priredbu, sav trud naših učitelja i učenika te radost na njihovim licima. Kada bi zidovi naše škole mogli osjećati, sigurno bi bili zahvalni na ovako emotivnoj i šarenoj proslavi svog 29. rođendana. Ipak, svi se nadamo da ćemo idući Dan škole provesti zajedno i da ćemo školu prožeti veseljem.

A sada, udobno se smjestite i uživajte u porukama koje našim učenicima šalju svi naši zaposlenici, prisjetite se naše himne, poslušajte predivne čestitke naših učenika, njihove pjesme i dobre želje, te prelistajte naš prvi digitalni školski list Lojzek i njegov prvi podlistak Sportski Lojzek.

Sretan nam svima Dan škole!

ravnateljica

 

 

 

 

 

 [više]

PROSLAVA DANA ŠKOLE - 15. svibnja 2020. od 14 sati

Autor: Darka Bebić Štimac, 14. 5. 2020. 18:23

 

 

Dragi naši učenici i dragi roditelji,

dana 15. svibnja 2020. naša škola slavi 29 godina zajedništva, veselja i kontinuiranog rasta.

Okruženi tišinom, vidimo kako je škola bez dječjih osmijeha, ideja i šarenih osobnosti kao tijelo bez duha.

Iako se nećemo svi vidjeti, pozivamo vas da sutra od 14 sati svratite do naše mrežne stranice kako bismo zajedno proslavili Dan škole.

Moći ćete prelistati i školski list Lojzek koji ove neobične godine pokazuje sposobnost našeg snalaženja u novonastaloj situaciji, što i jest odlika naše škole.

Vidimo se sutra smiley!

 [više]

 UPISI U SREDNJU ŠKOLU
ŠKOLA

JELOVNIK

KORISNI LINKOVI

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Osnovna škola Alojzija Stepinca Zagreb / Palinovečka 42, HR-10000 Zagreb / os-astepinca-zg.skole.hr / ured@os-astepinca-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju