2020-03-14 15:58:26

OBAVIJEST - NASTAVA OD 16. OŽUJKA 2020.

Poštovani roditelji,

kao što već znate, nastava se od ponedjeljka, 16. ožujka 2020., neće izvoditi u Školi.

U ponedjeljak će svi učenici imati mogućnost pratiti nastavu na televiziji: učenici od 1. do 4. razreda na HRT 3 Škola na Trećem, a učenici od 5. do 8. razreda na Sportskoj televiziji prema rasporedu koji će objaviti Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

U ponedjeljak do 12 sati Škola treba uspostaviti komunikacijske kanale, a razrednici u ponedjeljak i utorak trebaju testirati virtualne razrede s učenicima. Učenici ta dva dana idu u virtualni razred i slijede upute razrednika i predmetnih učitelja.

Od srijede počinje nastava u virtualnom razredu za sve škole. Ukoliko učenik nije bio aktivan cijeli dan u virtualnom razredu, roditelj njegov izostanak treba opravdati razredniku. Škola će na web stranici objavljivati raspored za idući dan. Molimo roditelje da upozore učenike na primjereno ponašanje i izražavanje u virtualnim učionicama.

Molimo roditelje učenika od 1. do 4. razreda da razrednicima što je prije moguće jave ukoliko dijete nikako ne mogu ostaviti kod kuće uz nadzor kako bismo mogli što kvalitetnije organizirati rad Škole. Napominjemo da se u Školi neće izvoditi nastava nego će dijete pratiti Školu na Trećem ako je termin za prikazivanje tijekom boravka djeteta u Školi. Ukoliko nije, provode se aktivnosti kao u produženom boravku.

S ciljem zaštite zdravlja djece, od ponedjeljka 16. ožujka 2020., obustavljaju se sve aktivnosti vezane uz upis djece u prvi razred osnovne škole.

Molimo roditelje da se za sve dodatne informacije obrate razredniku putem e-maila i da zajedničkom suradnjom i odgovornim ponašanjem zaštitimo zdravlje naših učenika i osiguramo funkcioniranje sustava obrazovanja.

 


Osnovna škola Alojzija Stepinca Zagreb