2020-05-27 10:21:07

UPISI U PRVI RAZRED

Poštovani roditelji/skrbnici,

od 1. lipnja krećemo s utvrđivanjem psihofizičke spremnosti djece za školu. Sva djeca koja su do 1. travnja navršila šest godina školski su obveznici.

 

 

 

Nakon izbora odgovarajućeg termina putem stranice https://www.terminko.com/, kao i ispunjavanja priložene dokumentacije, u školu nije potrebno najavljivati dolazak. Molimo da rezervirate termin samo ako ste s našeg upisnog područja kako ne biste kasnije imali komplikacije.


Molimo roditelje djece koja zbog zdravstvenih i drugih razloga trebaju odgodu ili primjereni program školovanja, kao i roditelje koji upisuju djecu prijevremeno da rezerviraju termin telefonski na 01 6447 984 i 01 6447 983.


Roditelji, čija će djeca polaziti produženi boravak, trebaju donijeti svoje OIB-e radi popunjavanja ugovora.

S obzirom na novonastalu situaciju vezanu uz COVID-19 virus, molimo da se pridržavate preporuka HZJZ-a:
- ne ulazite u školu s djetetom prije nego Vas pozovemo
- odgodite dolazak u školu ukoliko Vi ili dijete imate povišenu tjelesnu temperaturu ili respiratorne smetnje te možda sumnjate na zarazu COVIDom-19
-pri ulasku ste dužni dezinficirati ruke
- potrebno je držati razmak od drugih osoba (1,5 m)
-ponesite svoju kemijsku olovku za popunjavanje obrazaca.

Roditelji koji nisu obavili pregled kod školske liječnice dr. Željke Štimac Miling mogu zakazati termin putem stranice https://www.terminko.com/.

VAŽNO: razgovori za upis djece u prvi razred održat će se u Kuzminečkoj 14.

Izborni predmet u prvom razredu je Vjeronauk, a roditelji će prvi put ove godine imati mogućnost iskazati interes i za izborni predmet Informatike. 


Osnovna škola Alojzija Stepinca Zagreb