2021-12-06 10:35:32

Nagradna igra povodom blagdana sv. Nikole

Dragi učenici, povodom blagdana svetog Nikole knjižničarka Dorotea pripremila vam je jedan kratki kviz. On se sastoji od samo triju pitanja, no morate ga riješiti što prije kako biste osvojili nagradu jer se osim točnih odgovora gleda i brzina.

Kvizu možete pristupiti ovdje uz kod 0034 9873, ali najprije pogledajte upute klikom na više kako ne biste gubili vrijeme tijekom rješavanja.

Sudjelovati mogu svi učenici do kraja današnjeg dana, najkasnije do 23.45, i to maksimalno jednom. Ako želite, možete ga doći riješiti i na računalu u školskoj knjižnici. Pobjednike objavljujemo sutradan na internetskoj stranici naše knjižnice.

Sretno!

UPUTE za sudjelovanje

1. Nakon što pristupite kvizu klikom na ovdje, otvorit će vam se prozor u koji ćete utipkati kod 0034 9873 (bez razmaka) i kliknuti "JOIN" (u ljubičastom).

 

2. Nakon toga upisat ćete svoje ime i prezime (nitko neće vidjeti ni to ni vaš rezultat osim mene) i kliknuti "Start" (u zelenom prozorčiću).

 

3. Treći korak izgleda ovako. Potrebno je samo kliknuti "Start game" (ljubičasti prozorčić) i koncentrirati se na pitanja.

 

4. Nakon svakog odgovora kliknite enter ili "Submit" u donjem desnom desnom kutu kako biste mogli dalje. Sretno!

 

Nagrada za najbržeg učenika ili najbržu učenicu: poučno-zabavni časopis za djecu Smib (izdanje: prosinac), čokoladni paket sv. Nikole, čokolada i čokoladni keksi.


Osnovna škola Alojzija Stepinca Zagreb