preskoči na sadržaj

Osnovna škola Alojzija Stepinca Zagreb

KEMIJA

"Ničega se u životu ne trebamo bojati, samo trebamo razumjeti."
Marie Curie


PERIODNI SUSTAV ELEMENATA

DIGITALNI OBRAZOVNI SADRŽAJI

Dragi učenici, na sljedećim internetskim stranicama (klikom na logo) možete pročitati o raznim znanstvenim temama, pronaći članke i predavanja koja na zanimljiv način govore o aktualnim događanjima u znanosti, rješavati igre i kvizove za provjeru znanja, gledati snimke i simulacije pokusa te pretraživati kreativne ideje za provedbu vlastitih projekata.

Dobrodošli u čaroban svijet prirodnih znanosti!
 

     

 
  
                
      

DOPUNSKA I DODATNA NASTAVA

RASPORED DOPUNSKE NASTAVE IZ KEMIJE

RAZRED TJEDAN "UJUTRO" TJEDAN "POPODNE"
7. razred    
8. razred    

RASPORED DODATNE NASTAVE IZ KEMIJE

RAZRED TJEDAN "UJUTRO" TJEDAN "POPODNE"
7. razred    
8. razred    

Učiteljica kemije: Livia Markulin (zamjena: Hana Kostadinović)

 

ŠKOLSKO NATJECANJE IZ KEMIJE 2019./2020.

Školsko natjecanje iz kemije održano je 4. veljače 2020. godine s početkom u 13:00 h i završetkom u 15:00 h. Na natjecanju je sudjelovalo 6 učenika 7. razreda i 12 učenika 8. razreda. Na županijsko natjecanje pozvani su sljedeći učenici:

Pia Pilipović (7.c), Martin Mikulić (7.b), Luka Protulipac (8.c), Luka Kutleša (8.b), Vita Grgurić (8.a), Karlo Brebrić (8.b), Matej Grubačić (8.a) i Karlo Zdunić (8.a).

Čestitam na ostvarenim uspjesima!

 


DRŽAVNO NATJECANJE IZ KEMIJE 2018./2019.

Na 28. državnom Natjecanju iz kemije, održanom u Osnovnoj školi "Žnjan-Pazdigrad" u Splitu od 14. do 17. travnja 2019. godine, natjecao se naš učenik Luka Kutleša (7.b) i postigao izvanredan uspjeh osvojivši prvo mjesto. Za ostvareni uspjeh Luki je dodijeljen Oskar znanja i nagrada Profesor Baltazar.

Na Natjecanju je sudjelovalo ukupno 115 učenika u sedam kategorija, od čega 21 učenik u kategoriji 7. razreda. Učenici su izvodili dva praktična zadatka, tj. zadana pokusa, i uz njih rješavali pisane zadaće.
 
  

ŠKOLA

JELOVNIK

Jelovnik za tekući tjedan pogledajte klikom na sliku:

KORISNI LINKOVI

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Osnovna škola Alojzija Stepinca Zagreb / Palinovečka 42, HR-10000 Zagreb / os-astepinca-zg.skole.hr / ured@os-astepinca-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju