preskoči na sadržaj

Osnovna škola Alojzija Stepinca Zagreb

Riječ ravnatelja

 

Poštovani učenici, roditelji, učitelji i djelatnici škole!

Dobro došli na internetsku stranicu OŠ Alojzija Stepinca, naš mali virtualni kutak u koji nastojimo prenijeti dobru atmosferu i pozitivnu „klimu“ iz naših učionica. Ovdje ćete pronaći razne servisne informacije, obavijesti o svim događajima u školi, informacije o učiteljima, učenicima i nastavi, ali i fotografije s važnih događanja i svečanosti.

Ponosni smo na činjenicu da naša škola pruža posebno odgojno i obrazovno okruženje u kojem se postiže uspjeh na akademskom ali i socijalnom, emocionalnom i fizičkom razvoju svakog djeteta, a to nam svake godine dokazuju naši učenici koji nas, već kao srednjoškolci, uvijek rado posjećuju kako bi se prisjetili svojih osnovnoškolskih dana.

Cilj nam je poticati naše učenike u razvoju kritičkog mišljenja, empatije, socijalne inteligencije, integriteta i sportskog duha kako bi postali neovisni mislioci spremni za cjeloživotno obrazovanje. Važno nam je potaknuti svakog učenika na napredak u okvirima svojih mogućnosti, a rezultat takvog pristupa je zadovoljno dijete koje voli ići u školu gdje se osjeća prihvaćeno i sigurno. Pritom nam je jednako važno da naši učenici razumiju međuovisnost svih sudionika u društvu, da poštuju i uvažavaju druge te da iz škole sa sobom zauvijek ponesu osjećaj dostojanstva, uspjeha  i samopoštovanja.

Naša je škola zajednica učenika, učitelja i roditelja koji pridonose njezinu životu i razvoju. Radujemo se svakom novom članu i pozivamo vas da nam se obratite s povjerenjem.

 

Srdačan pozdrav,

ravnateljica Darka Bebić Štimac, prof.

 


UPISI U SREDNJU ŠKOLU
ŠKOLA

JELOVNIK

KORISNI LINKOVI

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Osnovna škola Alojzija Stepinca Zagreb / Palinovečka 42, HR-10000 Zagreb / os-astepinca-zg.skole.hr / ured@os-astepinca-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju